Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
453
S.O.S át tudná nézni jó e köszönöm szépen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
javítsad!
1 sor Usz=20V, Isz=4A
2. so Usz=1200
3. sor Np=900
4. sor Np300 (ez hiányzott)
a többi jó
1