Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
862
Ezeket kellene megoldani nem tudom sajnos ha lehet akkor nem csak magát az eredményt hanem azt is hogyan kell megoldani előre is megköszönnöm :)
Feladatok :
1, 7-4x+3x-5=6x+1+2x-3
2, 4x+1+5-2x+3x=2x-5+x
3, 11-14x+28-30x=4x-12+23+6x
4, 33x-72+12x-14=23-4x-x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Egyenletek (Mérlegelv) 6 osztály.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1
2
3
4
1

Csatolom a megoldást a levezetéssel együtt.
2