Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kocka a neve
Felszíne:
A=6×a²=6×(2/5)²=24/25 m²
Térfogata:
V=a³=(2/5)³=8/125

a=3,2 m
b=2,5 m
c=?
Térfogata
12 m³=2,5 m×3,2 m×c⇒c=1,5 méter
Felszíne:
A=2(ab+ac+bc)=2(8+4,8+3,75)=33,1 m² a felszíne
0