Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenétek légyszives fizikában?

Főoldal » Középiskola » Fizika
1352
Egy szánkót F = 50 N nagyságú erövel húzunk vízszintes úton. Mennyi munkát végzünk s = 300 m úton?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W = F · s
W = 50 N · 300 m
W = 15 000 J
0