Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős valaki kérlek segítsen

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
Mekkora az 1,0 literes tejesdoboz magassága, ha alapja 5 cm oldalú négyzet?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

m=?
Alapterület: 5²=25 cm²
V=1 liter=1 dm³=1000 cm³
1000 cm³=25 cm²×m
m=40 cm a magassága
0