Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős valaki segítene?

Főoldal » Középiskola » Matematika
439
Mennyi a 7 oldalú szabályos sokszög egyik belső szöge?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Belső szög nagysága:
((n-2)×180)/n=((7-2)×180)/7=900/7=128,57 fok egy belső szög
0