Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy kis matek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
320
Remélem tudtok segíteni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
44×44= 32 ha minden igaz mert 22×22=16
A 44 a 22 duplája tehát 16×2=32 tehát a 44×44=32
0

A 2. Kép készült a dominótestről
0