Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
434
Számítások:1,2,3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1. P=Q/t=W/t=60000/30=2000W=2kW
2. Q=cv·m·ΔT=4,2·2,5·40=420kJ
P=Q/t=420000/300=1400W=1,4kW
3. W=F·s=50·5=250J
P=W/t=250/5=50W
0