Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Azonossàg,ellentmondàs,egyenletek megoldàsa

Főoldal » Általános iskola » Matematika
764
Gondoltam egy szàmra.A kilencszereséhez hozzàadtam nyolcat.Így ugyanakkora szàmot kaptam,mint amikor a szàm feléhez adtam hozzà màsfelet.Melyik szàmra gondoltam?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
9x+8=0,5x+1,5 /-0,5x
8,5x+8=1,5 /-8
8,5x=-6,5
x=-0,765
0