Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 7.osztály

Főoldal » Általános iskola » Kémia
1111
melyik nagyobb? relációjelekkel válaszolj! És írd a relációjelek fölé ,hogy mennyivel!
a) a nátriumatom protonszáma ...... a nátriumion protonszáma
b) a nátriumatom protonszáma ....... a nátriumatom elektronszáma
c) a nátriumion protonszáma........ a nátriumion elektronszáma
d)a klóratom protonszáma ..... a kloridion protonszáma
e) a klóratom protonszáma ..... a klóratom elektronszáma
f) a klóridion protonszáma ... a klóridion elektronszáma


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
Köszönöm a jóóóóóóóóó sok választ ):
0

a) a nátriumatom protonszáma ...=... a nátriumion protonszáma
b) a nátriumatom protonszáma ....=... a nátriumatom elektronszáma
c) a nátriumion protonszáma ...>..... a nátriumion elektronszáma (1-gyel)
d) a klóratom protonszáma ..=... a kloridion protonszáma
e) a klóratom protonszáma ...=.. a klóratom elektronszáma
f) a kloridion protonszáma ..<. a kloridion elektronszáma (1-gyel)
2