Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
985
Mekkora hőfelvétellel jár, miközben 20 kg 0 C-fokos jégből 0 C-fokos víz lesz? A jég olvadáshője 340 Kj/kg Írd be a megoldást!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Q=Lo·m=340·20=6800kJ
0