Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
362
CaCO3 VAN BENNE 1BD Ca= 40g 1 darab C= 12, 3 DB O EGY O= 16 G 3O = 3.16= 48G
TEHÁT 40+12+ 48=100g
ZnS
HF
HCl
CaO
HgO
NH4Cl
MgCl2
Na2S
Al2O3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
ZnS = 97,5 g
HF = 20 g
HCl = 36,5 g
CaO = 56 g
HgO = 216,6 g
NH4Cl = 53,4 g
MgCl2 = 95,2 g
Na2S = 78 g
Al2O3 = 102 g
0