Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
617
KALCIUM-KARBONÁT= KALCIUM-OXID+ SZÉN-DIOXID / EZ NEHÉZ MEGOLDOTTAM /
e, + kén=nátrium-szulfid
f., higany-oxid= +
g , + = hidrogén-fluorid
h. + = alumínium –oxid
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
CaCO3 = CaO + CO2
2Na + S = Na2S
2HgO = 2Hg + O2
H2 + F2 = 2HF
2Al + 1,5O2 = Al2O3
0