Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
379
Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
f(x)=x+2
0, 1, 2, 3, 4

g(x)=-x-2
0, -1, -2, -3, -4

h(x)=4
Itt a grafikonon végig a +4-esen van az egyenes, konstans függvény
1