Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon fontos lenne!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
437
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Háromszög alapterülete:
T=(120×90)/2=5400 cm²
Palást területe:
T=2×(108×200)+1×(120×200)=43200+24000=67200 cm²

a,
V=T×m=5400×200=1080000 cm³=1080 dm³=1,08 m³ levegő van
b,,
A=2T+P=2×5400+67200=78000 cm²=7,8 m² területű anyagot kellett felhasználni
0