Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Háromszög alapterülete:
T=(120×90)/2=5400 cm²
Palást területe:
T=2×(108×200)+1×(120×200)=43200+24000=67200 cm²

a,
V=T×m=5400×200=1080000 cm³=1080 dm³=1,08 m³ levegő van
b,,
A=2T+P=2×5400+67200=78000 cm²=7,8 m² területű anyagot kellett felhasználni
0