Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!!!SOS!!! Kéne egy kis segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
438
EGY ISMERŐSÖMNEK KELLENEK...PLSSS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

31.feladat
a=2
b=7
c=43
d=269
e=100
f=108

32.feladat
a=0
b=40
c=40
d=240
e=100
f=100

33.feladat
a=7,3
b=5,6
c=8,4
d=7,6
e=10,2
f=2,0
g=3,0
h=4,2
i=4,1
j=0,0
k=15,0
l=0,5

34.feladat
a=1,46
b=3,14
c=3,15
d=3,15
e=4,60
f=3,00
g=3,00
h=4,01
i=0,00
j=6,41
k=5,46
l=0,05





















0