Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
415
Csatoltam képet valaki segítene?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.feladat
30 cm=13x+7x
30 cm=10x
3 cm=x
3x=9 cm
7x=21 cm
Így 9 cm és 21 cm-esek a szakaszok

2.feladat
150/2=75 fokos a AKD fokmértéke

3.feladat
180-84=96 fokos

4.feladat
4x+5x=180 fok
9x=180 fok
x=20 fok
Így 4×20=80, és 5×20=100 fokosak a mellékszögek

5.feladat
Az összes szög 55 fok, 55 fok, 180-55=125 fok és 180-55=125 fokosak








0