Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletekkel való műveletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2298
Feladat: Bence 4 êves volt, amikor Máté született. Hány éves korukban lesznek ketten eggyüttvéve 50 évesek?

Naggyon cépen kötönöm a valaszokat! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Máté : x
Bence x+4
50=x+x+4
46=2x
x=23
Tehát Máté 23, Bence 27 éves lesz
1