Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
329
Két, G₁=G₂=700N súlyú munkás az ábrán látható eszközökkel dolgozik. Feltételezzük , hogy mindketten megfelelő nagyságú, F=1200N izomerőt tudnak kifejteni. Figyeld meg a munkások által használt eszközöket és határozd meg azt a maximális terhet, amit így fel tudnak emelni. Mi gátolja meg a munkásokat a nagyobb teher felemelésében?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
kép hiányában azt gondolom, hogy nagyobb terhet azért nem tudtak felemelni, mert berúgtak
0