Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia lenne, tud vaklaki segíteni?

Főoldal » Középiskola » Kémia
590
1.feladat
Mekkora a 2NO + O2 egyensúlyi reakcióban keletkezik 2NO2 folyamat egyensúlyi állandója, ha az egyensúlyi koncentrációk:
NO konc = 1 mol/dm3
O2 konc = 0,5 mol/dm3
NO2 konc = 100 mol/dm3
K = ?

2.feladat
Adott az
A + 3B=2C + D
Írd fel a folyamat egyensúlyi állandóját

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia csatoltam képet.
0