Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan írnád fel azt a számot, aminél az X 8-cal nagyobb?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
551
Gondold azt, hogy az X=10. Hogyan számolnád ki azt a számot, aminél a 10 8-cal több?
Ezt ilyen segítségként kaptam a feladathoz.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10-8=2 behelyettesítünk
x-8=2 -8-at átvisszük:2+8
x=10
0