Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
348
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
kék: 5/50=0,1 azaz 10%
sárga: 13/50=0,26 azaz 26%
piros: 12/50=0,24 azaz 24%
zöld: 20/50=0,4 azaz 40 %
A kékből van a legkevesebb, zöldből a legtöbb
0