Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Teljesítmény gyakorlása?

Főoldal » Középiskola » Fizika
376
3. Az autó motorjának teljesítménye 25 kW. Mennyi munkát végez 1 perc alatt?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
P=25kW=25000W
t=60s
W=25000·60=1500000J=1500kJ
0