Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két szám összege 89, ugyanennek a két számnak a különbsége 15. Melyik ez a két szám?

Főoldal » Középiskola » Matematika
426
Két szám összege 89, ugyanennek a két számnak a különbsége 15. Melyik ez a két szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a+b=89
a-b=15
2a=104
a=52, és b=37
Így 52 és 37 ez a két szám
0