Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna ebbe segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
801
1.Egészítsd ki a hiányzó szó egyenleteket!
Metán+.... =szén-dioxid+
2.
Rendezd az alábbi egyenleteket!
... Na+... H2O=...NaOH+...H2
... CH4+... O2+... C20...+H20
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kémia általános iskola
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
1.Egészítsd ki a hiányzó szó egyenleteket!
Metán+..OXIGÉN.. =szén-dioxid+ VÍZ
2.
Rendezd az alábbi egyenleteket!
..2. Na +..2. H₂O =..2.NaOH +...H₂
..1. CH₄ +..2. O₂ →..1. CO₂...+ 2 H₂O
2