Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
664
Egy paralelogramma középpontjának koordinátája K(2 ; 1), az AB oldal felezőpontja
FAB(5 ; 2) és egyik csúcsa B(6 ; 4). Határozza meg a többi csúcs koordinátáit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem!
0

Csatoltam képet. Ajánlom megnézésre a következő videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=k6AuqeZ5EyI&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=9
Módosítva: 6 éve
0