Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni kérem szépen mértanból nagyon rossz vagyok!A legalsó feladatot kell megoldani ott a 2-es feladat szerint kell megoldani

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
d=AB=(10×60)/(60-58)=300 cm
0