Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
407
Megadtuk a lineáris függvények két jellemzőjét.
a, ábrázold a függvényeket koordináta-rendszerben!
b, ird fel a függvények Hozzárendelési szabályát!
f függvény :=2, y tengelyt metszi:y=3, g függvény:m=-harom keted , y tengelyt metszi:y=2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kérlek segitsetek ha ma nem küldöm el akkor egyest kapok és hiányzást
0