Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
545
Ábrázold a megadott függvényeket közös koordináta rendszerben!
f(x) =2x-3 ,g(x)=3x-3 , h(x) =egy harmad x-3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Válaszolok!
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Kérlek nézd meg az erről szóló videómat. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=7
Módosítva: 6 éve
0