Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
Abrazold az f:x=x+1 és a g:x=|x|-1fuggvényeket közös koordináta rendszerben!
a, old meg grafikusan az|x|-1=x+1egynletet!
b,milyen x értékre teljesül |x|-1≤x+1 egyenlőtlenség. Ábrázold a megoldást számegyenesen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kérlek segítsetek nagyon sürgős
0