Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam képet!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
343
Valaki tudná a szabályt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5x+3, de akkor a te válaszaid nem jók!
5*0+3=3
5*3+3=18
5*10+3=53
5*5+3=28
És így tovább.
Hogy töltötted ki a táblázatot, ha nem tudod a szabályt?
Módosítva: 6 éve
-1