Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
471
Egy nap 40%-át átalszom. 30%-ában dolgozom. Mennyi a szabadidőm órában?
hogy kell kiszámolni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Átalussza: 24 óra×(40/100)=9,6 órát
Dolgozik: 24 óra×(30/100)=7,2 órát
Szabadidő: 24 óra-9,6 óra-7,2 óra=7,2 óra szabadideje van
1

Átalussza: 24 óra×(40/100)=9,6 órát
Dolgozik: 24 óra×(30/100)=7,2 órát
Szabadidő: 24 óra-9,6 óra-7,2 óra=7,2 óra szabadideje van
0