Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
451
Egy m=10 kg tömegű ládát vízszintes talajon F=50 N erővel húzunk, aminek a függőleges komponense 40 N. A láda és a talaj között a csúszási súrlódási együttható μ=0,3. Mennyi munkát végez a súrlódási erő 10 m úton?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
nemtom
-2