Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi feladat.

Főoldal » Középiskola » Matematika
406
Sziasztok,valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a,
7x-5y=-1
7x+5y=-41
14x=-42
x=-3, és y=-4
b,
x+9y=20
4x-7y=37
4x+36y=80
-43y=-43
y=1, és x=11
0