Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!!!SOS!!! Kéne egy kis segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
489
Csak annyi kellene hogy valaki el tudná magyarázni levezetéssel a százalékszámítást?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Érdemes megnézned a youtubeon található mesémet a % számításról. Ha konkrét példát kérsz, írd ki újra. OK?
https://www.youtube.com/watch?v=HBR2IjbGjTI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=8
0