Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek..........

Főoldal » Általános iskola » Matematika
383
VALAKI LEGYSZIVES SEGÍTSEN, NAGYON FONTOS LENNE
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2a, d nem
2b, d= 0
2c, d = -6



1,5 x -2 = -x +3
2,5x -2 = 3
2,5 x = 5
x = 5/2,5 = 2


43, 36
d = -7

harmincadik =
43 + 29 szer (-7 )= -160

összeg = (43+-160)/2 szer 30
= -1755
0