Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség kéne késésben vagyok!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
675
Mekkora egy 2 N nagyságú erő forgatónyomatéka ha a hatásvonalak a forgástengelytől mért távolsága 25 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
M=F·k=2·0,25=0,5Nm
1