Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás

372
Lefordítanátok ezt légyszi?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
"Nagy történetmesélés egy nagy skálán . . . . Tiszta élvezetből.
A Washington Post Book World

A Booker Díj győzelmi érzés összehasonlíthatatlan Margaret Atwoodéval -- egy regény egyesül a gótikus dráma elemeivel, romantikus bizonytalansággal, és tudományos-fantasztikus fantáziával egy lenyűgöző elbeszélésben.
A Blind Assassin ezekkel az egyszerű rezonáns szavakkal nyitott: "Tíz nappal azután, hogy véget ért a háború, a húgom Laura lehajtott egy autóval egy hídról." Róluk beszél Iris Chase Griffen, az egykor gazdag és befolyásos Ontario család egyetlen életben maradó leszármazottja, akinek a nővére 1945-ben meghalt, és a nyomozási jelentésben azt olvasta, hogy a halála véletlen. De ahogy az olvasó hozzászokott Laura történetéhez, Atwood bemutatott egy regény-a-regényben-t. A The Blind Assassin kijelentette, ez egy tudományos-fantasztikus történet, amit két névtelen szerető rögtönzött, akik ütött-kopott mellékutcaszobákban találkoznak. Amikor visszatérünk Irishez, egy 1947-es újságcikk bejelenti egy vitorlás felfedezését, ami a férje holttestét viszi, egy kiváló iparosnak.
Margaret Atwood a legerősebb és mélyen szórakoztató utat teszi meg, amiben a három csodálatosan gazdag történet fokozatosan együtt kanyarog, és leleplezi a kölcsönös hatásukon keresztül levő titkokat, amik körülveszik az egész Chase családot - és különösen a két nővér lenyűgöző és gubancos életét. A Blind Assassin egy ragyogó és lenyűgöző könyv a fent említett írótól.

"Elnyelő .... Szakszerű viszonzás .... Virtuóz történetmesélés."
A New York Times
Módosítva: 7 éve
0