Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 5 osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373
Segítenének köszönöm csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika 5 osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5.feladat
a, 12,562
Ell: 12,562+2,038=14,6
b, 8,41
Ell: 8,41×5=42,07
6.feladat
1+5×0,125+10×0,15=3,125 kg=3125 g
7.feladat
Albet: 28/8=3,5 az átlag
Béla: 28/8=3,5 az átlag
1.feladat
Növekvő sorrend:
0,4006<0,406<4,06<4,6<40,06<400.6
2.feladat
9 méter
915 cm≤x<925 cm
3.feladat
Egyesre: 25, 8, 48
Tizede: 24,7, 8,5 és 48,0
Századra: 24,74, 8,45 és 47,96
4.feladat
a, 5,4 m=540 cm=54 dm=5400 mm
b, 8000 cm=800 dm=80000 mm=0,08 km
c, 85 dkg=850 g=850000 mg



















0