Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Válaszotokat előre is köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Matematika
485
Egy paralelogramma három csúcspontjának koordinátái: A(1 ; –4) ; B(5 ; –1) ;
C(–1 ; 7). Határozza meg a D csúcs koordinátáit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Érdemes megnézned az ezzel kapcsolatos videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=k6AuqeZ5EyI&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=9
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0