Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
497
Egy egyenlő szárú háromszög csúcsai: A(–1 ; 4) ; B(5 ; –2) ; C(7 ; 6). Határozza meg
szárszögének nagyságát és a területét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Már fáradt vagyok, ezért mintákat küldök. Ha beütöd a nevemet a youtube keresőbe és mellé írod, hogy vektorok skaláris szorzata, akkor magyarázom ezeket a feladatokat.
https://www.youtube.com/watch?v=eNp2l4upDbU&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=4
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. EZ MÁR A TE PÉLDÁD!
Módosítva: 6 éve
0