Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA MEGOLDÁSA.SOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
381
Csatoltam képet köszönöm!! Csak azt kell ami be van karikázva! A, B, C
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Trapéz területe:
((a+c)/2)×m
a,
T=16 cm²
b,
T=9,36 m²
c,
T=1,08 dm²
1