Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA SEGÍTSÉG. SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
401
Csatoltam képet köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
T=10 cm²
b,
T=6,75 cm²
c,
T=30 cm²
d,
T=10,45 cm²
e,
a=16 cm
f,
ma=15 cm
1