Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek doga

Főoldal » Általános iskola » Matematika
610
Mekkora a háromszög harmadik szöge, ha alfa = 44°, béta =86°
a: 50°
b: 230°
c: 130°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
180-44-86=50, tehát a válasz
0

50 fokos
1