Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítené a másodfokú függvényben? Másfél óram van leadni.

Főoldal » Középiskola » Matematika
411
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Itt vannak az ábrák!
0

F, az első,
G a második
0

H, i, j
0

Itt a grafikon, viszont csak a pozitív számokat kell nézni, a mínuszba átmenőt egyik tengelyen sem! Az x tengely az időt (sec) az y tengely a távolságot (km) jelenti.
A) a képen
B) 5 km magasról.
C) 5 másodperc. (Persze ha nem ott van a föld, ahol a rakétát kilőtték, mert akkor 4 másodperc. (Pl lőhették egy hegyről és odébb érkezett, a mezőre. Ezt a lehetőséget vettem igaznak.))
D) 9 km.
Módosítva: 6 éve
0

Mivel a példáidat Dórika megoldotta, így nyilván nem dolgozok rajta. Kérlek had ajánljam az erről szóló videómat, hátha segít a megértésben. Megtisztelsz, ha megnézed. Köszi. https://www.youtube.com/watch?v=O-gI3d-LHAQ&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=4
0