Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldása?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373
Ha egy rombusz oldalait 2,4 cm -rel növeles, akkor a kerülete 20 cm lesz. Mekkora a rombusz eredeti oldala ?
cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x+2,4)*4=20 /:4
x+2,4=5 /-2,4
x=2,6 cm
2,6 cm az oldala.
0