Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MiK a megoldásaik?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
462
a) 2,18 dm2 =
mm2
b) 8 a =
m2
c) 7,4 dm2 =
m2
d) 350 000 m2 =
km2
e) 200 a =
ha
f) 12,9 ha =
m2
g) 750 m2 =
a
h) 0,09 m2 =
cm2
i) 0,8 km2 =
m2
j) 870 dm2 =
m2
k) 15,8 cm2 =
mm2
l) 7 m2 = 700

m) 6000 mm2 = 0,6

n) 12 000 dm2 = 1,2

o) 7 000 mm2 +
cm2 = 1 dm2
p) 0,09 a -
m2 = 1 m2
r) 10 m2 100 dm2
0,11 a
s) 0,007 km2
7 000 m2
u) 0,9 ha
90 a
v) 2 ha - 35 a =
m2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
a) 2,18 dm2 =21 800
mm2
b) 8 a = 800
m2
c) 7,4 dm2 =0,0074
m2
d) 350 000 m2 =0,35
km2
e) 200 a =2
ha
f) 12,9 ha =129 000
m2
g) 750 m2 =7,5
a
h) 0,09 m2 =900
cm2
i) 0,8 km2 =800
m2
j) 870 dm2 =8,7
m2
k) 15,8 cm2 =1580
mm2
l) 7 m2 = 700 dm²
0

m) 6000 mm2 = 0,6

n) 12 000 dm2 = 1,2 a

o) 7 000 mm2 +cm2 = 1 dm2
7000mm²=0,7dm²
30cm²=0,3 dm²
0,7dm²+0,3 dm² =1 dm²
p) 0,09 a -m2 = 1 m2
0,09 a = 9m²
9m²-8m²=1m²
v) 2 ha - 35 a =
m2
2ha=20000m²
35 a= 3500m²
20000m²-3500m²= 16 500 m²
0

p) 0,09 a -
m2 = 1 m2
r) 10 m2 100 dm2
0,11 a
s) 0,007 km2
7 000 m2
u) 0,9 ha
Itt miből mibe akarsz átváltani mert nem írtad oda
0