Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek matekban!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
426
Hány gyerek jár abba az osztályba, ahol a gyerekek számának harmada 5-tel több, mint a hatodrésze?
Válaszokat előre köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
2

Legyen a gyerek :x
(x/3)=(x/6)+5
x/6=5
x=30
Így 30 gyerek jár abba az osztályba
0