Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legysz valaki segítsen jegyre megy

195
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Biológia

Válaszok

1
1)esős időszakban
2)Miközben ezek a nagymacska kölyök tehetetlennek és vakokok születésükkor a szaglásuk már elég erős ahhoz hogy az anyjuk emlőihez vezesse őket
3) 4 hetessen még képtelenek a gepárdkölykök követni az anyjukat ezért a fűben rejtőznek el és csődben kell lenniük hogy nehogy fel hívják magukra a figyelmet.Pehely súlyúak születésükor tized annyi kg-osak mint az oroszlán kölykök.A kölykök megtanulják anyjuk hangját és csak akkor hívják annyukat ha kell.Csak az anyjukra számíthatnak.Az első hat hónapbana gepárdkülyköknek anyatejre van szükségük.A három gepárdkölyöknek az élet iskolájában me kell tanulniuk hogy alakítsanak ki szoros köteléket.A testvéreknek az első három hónapban együtt kell maradniuk mert a szavannával állnak szemben.
4) Az a feladatuk , hogy megbízonyosodjanak hogy nincs veszély amikor a kölykök előbujnak.Az egyik elfoglalja az őrhelyet addig másik pedig az odú kijáratát.
5) A nagy hőség miatt a ragadozók leállnak a vadászattal délutánig.
6)Azért, mert külöben a kölykök veszélyeztetek lennék és bármikor rátalálna egy ragadozó és megenné őket ezért az anyának napnyugtáig új buvóhelyet kell keresni vagyis biztonságos helyre vinni a kölyköket.
7-8) A hiénacsaládok másként működnek. A rendszeres buvóhelyváltás helyett együttélnek a kölykeikkel egy közösségi föld alati odúban így sokkal pihentetőbb az anyáknak.
9) A hiénakölykök már éles fogakkal és tágra nyílt szemmekkel születnek
10) Hercegnő egy kis gyilkos mert bármit megtesz hogy kiszorítsa testvéreit hogy ővé legyen az anyatej.A hiénakölykök gyakran megölik testvérüket.
11) Azért mert egyenrangunak képzelik egymás csak nagyon kicsi a rivalizáls mértéke.
12)Azt ,hogy majd hogyan kell vadászni a csákmányra mint ahogy anyjuk vagyis a jővőbeli ragadozó karierjükre.
13)Táplálékot keres
0